SUMMER ACTIE: VITAMINE C BOOST van €60 voor €45 | Gratis verzending vanaf €30 in NL | Verzending binnen 24 uur

HuidVERBETERING

Behandelingen

Dieptereiniging

Bij dieptereiniging wordt de huid diep gereinigd. Hierbij wordt ook de hoornlaag van de huid verdund, en de aanwezige puistjes en mee-eters verwijderd.

Chemische Peeling

Bij een chemische peeling wordt de huid behandeld met een hoge concentratie van een zuur. Een chemische peeling zorgt ervoor dat huid zichzelf vernieuwt, waardoor fijne lijntjes, acne, acne littekens en pigmentvlekken verminderen. Daarnaast zorgt de peeling ervoor dat de huidstructuur fijner wordt.

Micro needling

Micro needling is het gebruik van kleine naalden om prikken toe te dienen met medische doeleinden, om littekens, acne en pigmentatie te verminderen en om de natuurlijke herstel mechanismen aan te sporen van de huid, die kunnen zorgen voor een gladde en gezonde huid.

Hoog Frequentie (HF)

 De hoog-frequent laat via een glazen elektronische buis stroom overbrengen op het gezicht wat zorgt voor een betere bloedsomloop, verbeterde stofwisseling, verhoging v.d. doorlaatbaarheid van cellen en het doden van bacteriën (acne). Rimpels en lijntjes verdwijnen en de huid wordt zichtbaar jonger.

INDICATIES

ACNÉ

Om acne te verminderen wordt er vaak een kuur ingezet met een combinatie van verschillende behandelingen. Afhankelijk van de gradatie van de acne, wordt er bij een kuur als eerst een acnebehandeling toegepast. Deze behandeling bestaat uit het ledigen van ontstekingen, mee-eters en gerstekorrels. Bij deze behandeling wordt de huid geexfolieert en worden er boosters en maskers ingezet om de huid sneller te herstellen en verbeteren.  

PIGMENTATIE

Om pigmentatie te verminderen wordt er vaak ook een kuur ingezet met een combinatie van twee verschillende behandelingen: microneedling en chemische peelings. De keuze van de behandelmethode is afhankelijk van de kleur en de diepte van het pigment, de locatie, je huidskleur, de ontstaanswijze en je zongedrag. 

Fijne lijntjes en rimpels

Voor fijne lijntjes en rimpels kan er een kuur ingezet worden met een combinatie van microneedling, chemische peelings, cupping massage en hoogfrequente behandelingen. Cupping massage zorgt ervoor dat de aanmaak van collageen en elastine wordt gestimuleerd.

Boek nu een gratis en vrijblijvende intake + gezichtsbehandeling en ervaar onze unieke dienstverlening!