SUMMER ACTIE: VITAMINE C BOOST van €60 voor €45 | Gratis verzending vanaf €30 in NL | Verzending binnen 24 uur

Vitamine C Boost Glow treatment

Vitamine C is een van de meest krachtige antioxidanten op het gebied van huidverzorging. Vitamine C is de meest besproken vitamine die in gecontroleerde studies aantoont echt te werken voor onze huid. Vitamine C is een sterke antioxidant die ervoor zorgt dat vrije radicalen onze huid niet kunnen beschadigen. Antioxidanten beschermen weefsel en het DNA in cellen tegen vrije radialen. Vrije radicalen zijn agressieve stoffen die in ongunstige gevallen schade kunnen geven aan cellen en weefsels. Onze huid heeft dagelijks te maken met vrije radicalen, zoals stralingen, luchtverontreiniging, synthetische toevoegingen in voedsel, lichamelijke overbelasting, stress, zware metalen etc. Vrije radicalen zijn dan ook een van de boosdoeners op het gebied van huidveroudering. 

Vitamine C bevordert de doorlaatbaarheid van de huid en zorgt ervoor dat de huid beter gehydrateerd blijft. Doordat de huid een boost aan antioxidanten krijgt is de huid beter beschermd tegen UV-straling en huidveroudering. Naast de bescherming van de huid is het een essentieel ingrediënt wat nodig is bij de aanmaak van collageen om de huid te verstevigen. Ook kan vitamine C pigmentatie, acne en rosacea verminderen.  Natuurlijk moeten we de huid daarnaast goed blijven beschermen met SPF.

De Vitamine C Boost behandeling richt zich op het neutraliseren van vrije radicalen en het verhelderen van de teint. Vitamine C stimuleert de celstofwisseling en de collageenproductie en werkt daarom ook verstevigend. De huidteint wordt helder, gelijkmatig en egaler. Deze verwikkende behandeling geeft een snelle energie boost aan de doffe, vermoeide en door de zon aangedane huid. Ook rosacea en acne hebben baat bij de Vitamine C Boost behandeling.

BEHANDELINDICATIES

  • Opfrisbeurt voor de huid
  • Zonbeschadigde huid
  • Pigmentvorming
  • Rosacea
  • Doffe teint
  • Verstoorde huidbarrière
  • Huidveroudering

de behandeling bij dhc

- Intake en huidanalyse

- Peeling

- Cupping massage gezicht

- Verwijderen van onzuiverheden

- Vitamine C Booster Peeling

- Algen Masker

- Passende créme, Collageen Face Cocktail en SPF

- Nazorg advies

 

Boek nu de Vitamine C Boster behandeling en ervaar onze unieke dienstverlening!