MEI ACTIE: MICRONEEDLING van €75 voor €59 | VITAMIN C BOOST van €60 voor €45 | Gratis verzending vanaf €30 in NL | Verzending binnen 24 uur

OVER DERMAL HEALTH CLINIC

Bij Dermal Health Clinic bent u aan het juiste adres voor huidverbetering en cuppingtherapie.  

 

Waarom Dermal Health Clinic?

Wij bieden gespecialiseerde huidbehandelingen voor acne, huidverjonging, pigmentatie en littekens. Wij werken met de nieuwste technologie en blijven ons innoveren op het gebied van huidverbetering. Om de mooiste resultaten te behalen combineren wij de huidbehandelingen met cuppingtherapie. Cupping zorgt onder andere voor een boost in het immuunsysteem en reiniging van de afvalstoffen uit het lichaam waardoor ook de huid beter en sneller zal regenereren. 

Service staat bij ons op nummer 1. Wij weten als geen ander hoe belangrijk de omgang met de cliënt is. Wij geloven er 100% in dat wanneer de cliënt zich in het algemeen goed voelt, de resultaten van de behandelingen vele malen beter zullen zijn. Daarom streven wij er naar om tijdens de behandeling aandacht te geven aan uw gehele lichaam en geest. U bent bij ons geen nummer maar een speciale en onmisbare cliënt.

Bij ons krijgt u altijd eerlijk en persoonlijk advies. Wij vinden het heel belangrijk om samen met u, een behandelplan op te stellen waar u helemaal achter staat. Voordat de behandeling plaats gaat vinden, vindt er altijd een intakegesprek plaats. Tijdens het intakegesprek maken wij een behandelplan en productadvies op maat en komen wij erachter hoe wij de mooiste en beste resultaten kunnen realiseren!

Daarnaast staan wij bekend om de unieke HelicoFood kruidenmengsel voor diverse maagaandoeningen veroorzaakt door de bacterie Helicobacter pylori, en onze 100% Pure Honing uit het oosten van Europa. 

de eigenaresse

 De trotse Klaudia Horeczy, eigenaresse van Dermal Health Clinic, is een ambitieuze huidspecialiste, cuppingtherapeute, fytotherapeute en heeft bijna een afgeronde

studie HBO Huidtherapie en HBO Orthomoleculaire Voeding.

"Na ervaring te hebben opgedaan binnen verschillende huidklinieken, ben ik mijn droom achter na gegaan om zelf een uniek concept te ontwikkelen binnen huidtherapie."

Onze Merken

Dermal Health Clinic streeft naar hoogwaardige huidverbetering. Wij werken daarom ook met de kwalitatief hoogwaardige producten van Norel Dr Wilsz en Peel Mission.

Naast het persoonlijke behandelplan is het productadvies namelijk net zo belangrijk. Zonder de juiste producten is blijvende huidverbetering namelijk niet mogelijk. 

"70% van de huidverbetering is het gebruik van de juiste thuisproducten."

Norel Dr Wilsz

Het merk Norel Dr Wilsz is een innovatieve cosmetica voor vrouwen die waarde hechten aan slimme en effectieve gezichts- en lichaamsverzorging en die op natuurlijke wijze de gezondheid en schoonheid van de huid behouden. "De natuur is de bron van schoonheid" is het motto, dat al jaren wordt geïmplementeerd via unieke recepten van Norel cosmetica met natuurlijke actieve ingrediënten die de huid effectief ondersteunen tijdens de regeneratieprocessen. Norel is een fijn, veilig en ideaal merk om mee te werken als huidspecialist en de cosmetica producten zijn betaalbaar voor elke doelgroep cliënten.

Peel Mission®

Peel Mission® is een merk waarvan de aanwezigheid op de markt wordt bepaald door de kennis van experts en het gebruik van de meest geavanceerde technologieën. Passie, innovatie en het streven naar uitmuntendheid zijn de belangrijkste pijlers van het merk en vormen de basis vanaf het begin tot vandaag. Het productaanbod van het merk bestaat uit behandelingen van de hoogste kwaliteit gericht op artsen en huidtherapeuten in de esthetische geneeskunde, die zijn gemaakt door een reeks innovatieve chemische peelings met farmaceutische zuiverheid. Peel Mission® is de grootste producent van monopeelings in Europa met unieke samenstelling die geen andere professionele  merken hebben. De verscheidenheid aan concentraties en producten die beschikbaar zijn, zorgen ervoor dat ze effectief kunnen worden gebruikt in de behandelplan dat perfect is afgestemd op de behoeften van de huid van de cliënt.

Boek nu een gratis en vrijblijvende intake + gezichtsbehandeling en ervaar onze unieke dienstverlening.